tornar a index de notícies   
Presentació barret oficial Sta. Tecla 2012
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el regidor de Relacions Ciutadanes i Universitats, Francisco Zapater, Van presentar el passat dimarts dia 4 de setembre el barret oficial de les festes de Santa Tecla 2012, acompanyats per membres de l’Associació de Venedors del Mercat Central, a l'estand de les festes del Mercat Central.

El barret té un cost de 3 euros, preu que es pot rebaixar amb vals de descompte per compres a les parades associades del Mercat Central. S’han editat 4.000 barrets. Una de les novetats d’enguany és que el barret és una mica més alt de copa i la tradicional cinta de beta és de color vermell. Tant el barret com la resta del marxandatge es pot trobar en la parada de promocions del Mercat Central, que estarà oberta fins la fi de Santa Tecla.

Enguany ja és la quinzena edició en què l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona i l'Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona editen el barret per a tots els tarragonins, tarragonines i visitants.

La festa va arrodonir-se amb la degustació gratuïta per part de Chartreuse de la tradicional beguda de les festes "la mamadeta".

Gràcies a tots els que heu fet possible aquest acte!